Bergères

Atelier Tack is een ambachtelijk meubelatelier met een uniek assortiment aan bergère zetels en stijlvolle fauteuils. Bij ons kun je de stof en afwerking kiezen die precies bij jouw interieur past.

Luxueus Comfort

Bergères zijn klassieke zetels met royale zittingen en elegante vormen. Ze stralen een tijdloze luxe uit en zorgen voor extra comfort in jouw woonkamer. De ruime zitting en de zachte kussens bieden een uitnodigende plek om te ontspannen na een lange dag.

De bergères in onze collectie zijn van hoge kwaliteit en hebben een beuken frame, nosagvering, koudschuim en kwaliteitsstoffen. Zo ben je verzekerd van topkwaliteit.

Stijlvolle fauteuils

Een bergère zetel is bovendien niet zomaar een zitplaats; het is een statement van stijl en klasse. Het verleent uw woonkamer extra cachet en charme.

Atelier Tack heeft een ruim assortiment aan fauteuils en zitmeubelen in moderne of klassieke stijl. Ben je op zoek naar een rustieke, landelijke zetel voor jouw living of eerder een klassieke fauteuil in de Franse Louis-Philippe stijl? Bij Atelier Tack ben je aan het juiste adres.

Bergère zetels kopen?

Heb je interesse en wil je graag een Bergère zetel kopen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via onderstaande link.

Doe een prijsaanvraag mail

Bekijk ook...

Neem zeker ook een kijkje naar onze pagina's over armstoelen, salons, bijzetzetels, en zetelstoelen.