Bijzettafel op maat

Een bijzettafel neemt weinig plaats in maar je kan er erg handig je glas, boek of afstandsbediening op kwijt. Bij Atelier Tack maken we houten bijzettafels op maat en in het ontwerp dat jij wenst. Zo ben je er zeker van dat het bijzettafeltje perfect in jouw woning past.

Luxe bijzettafel

Klein en multifunctioneel

Bijzettafeltjes zijn klein, maar multifunctioneel. Je kunt ze in de woonkamer naast de bank zetten en gebruiken om je kop koffie, een vaas bloemen, of sleutels op te plaatsen. In de slaapkamer bieden ze dan weer een handige plek voor je nachtlampje, je wekker of misschien gewoon voor je telefoon als je gaat slapen.

Wat zo leuk is aan bijzettafeltjes, is dat ze er beschikbaar zijn in allerlei stijlen en een leuk accent toevoegen aan jouw interieur. Of je nu houdt van simpel en modern of juist van klassiek of retro-design, er is vast wel een bijzettafeltje dat in jouw woning past.

Klassieke bijzettafels

Bijzettafels in klassieke stijl brengen een vleugje elegantie en verfijning in huis. In tegenstelling tot hun moderne tegenhangers omarmen ze rijke details, warme houttinten en traditionele vormen.

Moderne bijzettafels

Bijzettafels in moderne stijl hebben vaak strakke lijnen en gladde oppervlakken. Er wordt veelal gemaakt van creatieve ontwerpen en van materialen zoals glas of metaal.

Vierkante bijzettafels

Je kan ook opteren voor een meer traditioneel vierkant bijzettafeltje. In een kwaliteitsvolle houtsoort zoals eik of beuk krijgt zo'n tafeltje een natuurlijke en authentieke uitstraling die perfect past in een landelijk interieur.

Bijzettafels kopen online

Wil je graag een bijzettafel op maat laten maken? Neem dan contact op via onderstaande link. Dan kijken we graag samen hoe we voor jou het ideale bijzettafeltje kunnen maken

Doe een prijsaanvraag mail

Bekijk ook...

In onze toonruimte in Oudenaarde vind je nog meer meubels waaronder ook salontafels, ronde tafels en vierkante tafels.