Het perfecte bureau op maat

Met een bureau op maat creëer je voor jezelf een efficiënte en prachtige werkplek. Atelier Tack ontwerpt bureaumeubelen precies naar de wensen van de klant. Wij zijn gespecialiseerd in kwaliteitsmeubelen uit massief hout die zowel duurzaam als ecologisch zijn.

Bureau op maat
Bureau op zolder

Waarom een bureau op maat laten maken?

Met maatwerk heb jij de touwtjes in handen. Jij bepaalt hoe je bureau eruit zal zien en dat brengt enkele voordelen met zich mee:

  • Jij kiest zelf de afmetingen en grootte van het bureau zodat die perfect in jouw woon- of studeerkamer past. Zo maak je maximaal gebruikt van de beschikbare ruimte.
  • Jij kiest de kleur en de materialen. Elke houtsoort heeft een apart timbre en uitstraling. De lichtbruine kleur van eikenhout komt bijvoorbeeld zacht over terwijl mahonie of notenhout eerder een premium look geeft. Kerselaar is dan weer geschikt voor een elegant bureaumeubel in klassieke stijl.
  • Jij kiest de vorm en de stijl. Zo kan je jouw bureau perfect afstemmen op jouw smaak en interieur.
Houten bureau met lades

Bureau in klassieke of moderne stijl

Atelier Tack maakt bureaumeubelen in allerlei vormen, stijlen en maten. Heb je liever het klassiek bureau van de schrijver-filosoof dat bovenal verfijndheid en klasse uitstraalt? Of kies je eerder voor een bureautafel die modern en praktisch is en ideaal geschikt voor thuiswerken? Wij gaan graag met jou aan de slag om het perfecte bureau te creëren.

Klassiek bureau met mat uiterlijk

Uit ecologische overtuigingen werken we voornamelijk met Europese houtsoorten zoals eik, beuk, kers, noten en grenen.

Een kast op maat voor jouw kantoor

Een bureau voor kantoor moet vooral ruim en georganiseerd zijn. Atelier Tack kan ook een bijpassende kast maken die ideaal afgestemd is op de stijl van jouw maatbureau. Zo krijg je een schitterende eenheid waar je jouw documenten en kantoorartikelen kunt opbergen.

De bijhorende kast kan ook weer helemaal aangepast worden op jouw smaak en worden uitgevoerd in de afmetingen die perfect passen in jouw kantoor.

Bibliotheekkast voor klassiek bureau
Bibliotheekkast voor een modern bureau

Een bureau op maat heeft ook ergonomische voordelen omdat het precies is aangepast op jouw lengte en werkomgeving. Zo kan je in een relaxte houding aan het werk en je productiviteit verbeteren. Als je een hele dag aan je bureau moet doorbrengen, dan is het van wezenlijk belang dat je een comfortabele werkplek voor jezelf creëert.

Prijs: hoeveel kost een bureau op maat?

De prijs van een bureau op maat weerspiegelt vaak de kwaliteit, duurzaamheid en functionaliteit. Het kan een waardevolle investering zijn, omdat je hiermee een bureau krijgt dat perfect aansluit bij je behoeften, lang meegaat en een uniek meubelstuk wordt dat je werkruimte verrijkt.

Wil je graag de exacte prijs weten van jouw droombureau op maat? Doe dan eenvoudigweg een prijsaanvraag via onderstaande link.

Doe een prijsaanvraag mail

Bekijk ook...

In onze toonruimte in Oudenaarde staan enkele mooie modellen die jou kunnen inspireren. Neem zeker ook een kijkje op onze pagina's over bijpassende stoelen , wandkasten, secretaires, boekenkasten, en bureautafels op maat.