Salons in landelijke stijl

Met een landelijk salon haal je sfeer en gezelligheid in huis. Bij Atelier Tack hebben we een ruim aanbod aan rustieke meubelen in Engelse en Franse stijl om jouw interieur extra karakter te geven. Zo creëer je een stijlvolle zithoek waar je met plezier kunt samenzitten.

Salon in landelijke stijl
Salon met bruine zetel

Zithoek in klassieke Engelse stijl

Landelijke salons stralen maken gebruik van natuurlijke materialen en warme kleuren. Hun zachte zitplaatsen nodigen uit tot ontspanning, terwijl afgewerkte details en rustieke accenten de ruimte verrijken met een vleugje landelijke charme. Het is de perfecte balans tussen comfort en esthetiek.

Zitstoel engelse stijl

Atelier Tack heeft een ruime collectie aan k lassieke meubelen in Engelse stijl om je salon of woonkamer de finishing touch te geven. We hebben kasten en zitmeubelen in Queen Ann, Chippendale, of Elizabethaanse stijl.

Salon Fayette in landelijke stijl

Er is ook de optie om meubelen in antieke stijl na te maken, in de afmetingen en houtsoort die het beste bij jouw interieur past.

Bergère zetels en fauteuils

Atelier heeft een breed assortiment aan rustieke bergère zetels en fauteuils in klassieke Franse stijl. Neem zeker een kijkje bij onze zitstoelen in Louis-Philippe of de Restauration stijl. Die geven jouw salon een stijlvolle en luxueuze uitstraling.

Zitstoel engelse stijl

Landelijk salon kopen

Heb je interesse in onze salons of één van onze rustieke meubels? Vraag dan via onderstaande link, gratis een prijsofferte aan. Omdat Atelier Tack een ambachtelijk meubelatelier is, beschikken we over onvoldoende ruimte om veel salons te kunnen tentoonstellen in onze toonruimte te Oudenaarde. Daarom kunt u best contact met ons opnemen wanneer u bepaalde modellen wilt zien, dan helpen we jou verder op weg.

Doe een prijsaanvraag mail

Bekijk ook...

Neem zeker ook een kijkje naar onze pagina's over landelijke stoelen, vitrinekasten, bibliotheekkasten, en dressoirs.