Houten barkrukken en barstoelen

Met een houten barkruk maak je jouw interieur hip en stijlvol. Of het nu gaat om een gezellige huisbar, een stijlvolle eetkamer of een trendy café, houten barkrukken zijn een populaire keuze.

Atelier Tack is een ambachtelijk meubelatelier dat verschillende stijlen barstoelen aanbiedt, in zowel klassieke, moderne als landelijke stijl. De stoelen kunnen verkregen worden in de houtsoort vermeld onder het item en worden afgewerkt naar wens van de klant. Zo zijn ze verkrijgbaar met biezen, stoffen, lederen, gecaneerde of houten zitting.

Legenda

E = eik; B = beuk; K = kers; N = noten; M = mahonie; A = esdoorn

(+f) ook als armstoel; (+s) ook als stoel; (+b) ook als barstoel; * stapelbaar

Bartsoel zonder rugleuning

Houten barkruk met rugleuning

Barstoelen met een rugleuning bieden extra comfort. De rugleuning zorgt voor een ergonomische zithouding en biedt extra steun aan de onderrug. Hierdoor heb je minder last van pijn of vermoeidheid bij langere zitperiodes. Of je nu gezellig wilt bijpraten met vrienden of ontspannen wilt genieten van een drankje aan je persoonlijke huisbar, de rugleuning maakt het zitten een stuk comfortabeler.

Barstoelen met stof of leder

Atelier Tack biedt ook barstoelen aan die zijn afgewerkt met stof of leder. Gestoffeerde barkrukken komen in allerlei stoffen, kleuren en modellen. Zo ben je zeker dat je barkruk bij jouw woning en interieurstijl past.

Of je nu een moderne, retro, Scandinavische of klassieke inrichting hebt, een stoffen barstoel is overal op zijn plaats. Leren barkrukken bieden dan weer een luxueuze moderne uitstraling en zijn makkelijk schoon te maken.

Barkruk uit metaal

Vind je bij de houten barstoelen niet meteen wat je zoekt? Dan zijn onze metalen barstoelen misschien wat voor jou. Met hun moderne en industriële karakter passen ze goed bij verschillende interieurstijlen. In tegenstelling tot houten modellen, hebben metalen barstoelen hebben vaak een slank en strak ontwerp, waardoor ze ook gemakkelijk in kleinere ruimtes passen.

Welke hoogte barkruk moet je nemen?

Bij het aankopen van barkrukken worden de meeste vergissingen gemaakt bij het bepalen van de hoogte. Controleer goed of de barkruk de juiste hoogte heeft in verhouding tot die van je eettafel. De ideale hoogte is wanneer de hoogte van de zitting van de barkruk ongeveer 25-30 cm lager is dan de bovenkant van de tafel of toonbank. Dit zorgt voor voldoende beenruimte en comfortabel zitten.

Hoeveel kosten houten barkrukken?

Wil je graag barkrukken bij Atelier Tack bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via email. Vermeldt indien mogelijk concrete informatie zoals het aantal, de houtsoort, de gewenste afwerking (hout, stof, leder) etc. Of kom langs in onze meubelwinkel in Oudenaarde.

Doe een prijsaanvraag mail

Bekijk ook...

Bekijk ook onze pagina's over armstoelen, vintage meubels, landelijkestoelen en bistro stoelen.