Houten salontafels op maat

Een salontafel moet niet enkel gebruiksvriendelijk zijn maar ook klasse en elegantie uitstralen. Bij Atelier Tack maken we salontafels op maat, volgens het ontwerp en de afwerking die jij wenst. Zo ben je zeker dat je bijzettafel past bij jouw interieur en stijl.

Salontafel op maat
Salontafel met stalen poten

Symbool voor samenzijn

Salontafels zijn veel meer dan alleen functionele meubelstukken in een interieur; ze staan symbool voor samenzijn. Ze worden bijvoorbeeld gebruikt om gezellig samen koffie te drinken in de zetel. Daarom is het belangrijk dat een salontafel de juiste sfeer uitstraalt. Bij een ambachtelijk meubelatelier als Atelier Tack kun je kiezen voor een unieke salontafel die speciaal voor jou op maat wordt gemaakt.

Salontafel in klassieke stijl

Eiken salontafels

Salontafels krijgen vaak heel wat te verduren. Ze worden veelvuldig gebruikt bijvoorbeeld om drankjes of versnaperingen op te plaatsen. En er is altijd wel iemand die koffie morst, een onderlegger vergeet of per ongeluk met zijn voeten tegen het tafeltje botst. Daarom is het belangrijk om een kwaliteitsvolle en stabiele salontafel te kiezen.

Bij Atelier Tack maken we salontafels in massief hout zoals eik, kers, beuk of notelaar. Dat zijn duurzame houtsoorten die ervoor zorgen dat jouw tafel stevig is en lang meegaat. Bovendien stralen ze meer kwaliteit en gezelligheid uit dan een bijzettafeltje uit kunststof dat je in elke groothandel kan kopen.

Ronde bijzettafels

Wij maken ook bijzettafels in alle vormen en maten, naar wens van de klant. Ronde tafels zijn erg handig omdat er geen hoekige kanten uitsteken waar voorbijgangers zich aan kunnen stoten. Ze zijn bovendien erg compact, nemen weinig ruimte in en passen mooi in het midden van een interieur. Een vierkante of rechthoekige bijzettafel zorgt dan weer voor een creatieve en originele look.

Salontafel in ovalen vorm

Salontafels bestellen

Wil je graag één van onze houten salontafels bestellen, vraag dan via onderstaande link een gratis offerte aan:

Doe een prijsaanvraag mail

Bekijk ook...

Neem zeker ook een kijkje op onze pagina's over Bijzettafels, Ronde tafels, salons en fauteuils. landelijke en vintage meubels.