Maatmeubels voor de woonkamer

Met een eiken eettafel of een op maat gemaakte bibliotheekkast geef je jouw woonkamer extra sfeer en gezelligheid.

Houten eettafel voor de living

Atelier Tack is een ambachtelijk meubelatelier dat massieve houten meubels maakt op maat. Bij ons kun je een tafel, kast of stoel bestellen in de afmeting en afwerking die jij wenst. Zo ben je zeker dat deze perfect pas in de stijl van jouw woonkamer.

Landelijke eettafels

Landelijke eettafels vormen het kloppende hart van de woonkamer. Gemaakt van warme materialen zoals massief hout, stralen ze een uitnodigende sfeer uit, waar familie en vrienden samenkomen om te genieten van heerlijke maaltijden en gezelligheid.

Bij Atelier Tack hebben we 40 jaar ervaring in het vervaardigen van massieve tafels op maat in duurzame houtsoorten zoals eik, beuk of kerselaar.

Houten eettafel in de woonkamer

Fauteuils en zetelstoelen

Fauteuils voegen gezelligheid en ontspanning toe aan de woonkamer. Met hun comfortabele bekleding en bieden ze niet alleen een relaxte plek om te zitten, maar dragen ze ook bij aan de algehele esthetiek van de living.

Tv-meubels voor in de woonkamer

Een op maat gemaakte kast om je tv in op te bergen, is een meerwaarde voor elke woonkamer. Het zorgt er niet enkel voor dat je tv op de juiste plaats en hoogte staat maar je kan de kast ook gebruiken om kabels, digicorders, en andere media-apparatuur in op te bergen.

Tv-meubel

Boekenkasten

Bij Atelier Tack kun je ook een boekenkast op maat laten maken die perfect past in jouw woonkamer. Je kunt er je boekenverzameling in opbergen maar ook andere spullen. Zo voorkom je rommel en zorg je ervoor dat je living steeds netjes en opgeruimd blijft.

bibliotheekkast
Boekenwand

Bureaus

Met een stijlvol bureau in de woonkamer heb je de optie om te werken, te schrijven of gewoon georganiseerd te blijven te midden van je dagelijkse activiteiten.

Bureau op maat
Doe een prijsaanvraag mail