Landelijke stoelen

Met landelijke stoelen geef je jouw woning een natuurlijke en rustieke uitstraling. Atelier Tack verkoopt eetkamerstoelen, biezen stoelen en authentieke boerenstoelen tegen een voordelige prijs.

Als ambachtelijk meubelatelier kunnen we de afwerking van de stoelen aanpassen aan de stijl die jij wenst. De meeste stoelmodellen zijn beschikbaar in verschillende houtsoorten zoals eik, beuk, kers, noten, mahonie of esdoorn (zie onderstaande legenda). Sommige modellen zijn ook verkrijgbaar als armstoel of barstoel.

Legenda

E = eik; B = beuk; K = kers; N = noten; M = mahonie; A = esdoorn

(+f) ook als armstoel; (+s) ook als stoel; (+b) ook als barstoel; * stapelbaar

Rustieke eetkamerstoelen

Landelijke stoelen zorgen voor een warm en uitnodigend element in jouw interieur. Ze weerspiegelen de charme van het plattelandsleven en roepen een gevoel van rust en gezelligheid op.

De essentie van landelijke eetstoelen ligt in hun ambachtelijke details en vakmanschap. Ze worden vaak met de hand vervaardigd en gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals massief hout, om duurzaamheid en stevigheid te waarborgen.

Deze meubelstukken zijn gebouwd om generaties lang mee te gaan en behouden al die tijd hun charme en aantrekkelijkheid. Ze kunnen zowel met een klassieke als moderne stijl gecombineerd worden.

Legenda

E = eik; B = beuk; K = kers; N = noten; M = mahonie; A = esdoorn

(+f) ook als armstoel; (+s) ook als stoel; (+b) ook als barstoel; * stapelbaar

Biezen stoelen

Biezen stoelen, zijn een klassiek voorbeeld van landelijke stoelen. Hun zitvlak is gemaakt van gevlochten biezen of riet, wat zorgt voor een stevige en comfortabele zitting. Deze traditionele vlechttechniek is al eeuwen oud en wordt nog steeds gewaardeerd om haar rustieke karakter.

Authentieke boerenstoelen

Boerenstoelen zijn een ander type landelijke stoelen. Ze zijn geïnspireerd op de eenvoudige en functionele ontwerpen die vaak te vinden zijn in boerderijen en landelijke huizen.

Boerenstoelen hebben meestal een stevig houten frame en een eenvoudige rugleuning, waardoor ze een tijdloze en ongecompliceerde uitstraling hebben. Door hun stoere model geven ze jouw inrichting extra authenticiteit.

Prijs van landelijke stoelen

Heb je interesse in één van bovenstaande landelijke stoelen? Vraag dan een gratis offerte aan via onderstaande link. Vermeld graag zo concreet mogelijke informatie over het aantal, het type, de houtsoort en de gewenste afwerking. Wij nemen dan zo snel mogelijk terug contact op.

Doe een prijsaanvraag mail

Bekijk ook...

Atelier Tack verkoopt ook bijhorende tafels en kasten in landelijke stijl. Zo zorg je ervoor dat jouw meubels goed bij elkaar passen. We staan je graag bij om de beste combinaties uit te kiezen.

Neem zeker ook een kijkje bij onze eettafels, landelijke vitrinekasten en landelijke dressoirs. We hebben alles in huis om jouw interieur een authentieke en natuurlijke uitstraling te geven.