Industriële meubels

Bij Atelier Tack vind je industriële meubels in massief hout in de afwerking die jij wenst. Omdat we onze meubels op maat ontwerpen en uitvoeren, ben je zeker dat ze perfect passen in jouw interieur.

Industriële meubels

Industrieel design

Industriële meubels zijn ideaal geschikt voor zowel moderne lofts als meer traditionele woningen. Ze stralen een gevoel van authenticiteit en ongepolijste schoonheid uit waardoor ze een populaire keuze zijn voor iedereen die op zoek is naar meubels met een rauwe, eigentijdse uitstraling.

Industriële tafel

Geïnspireerd door oude fabrieken en materiaalruimten, kenmerken deze meubelstukken zich door hun robuuste uitstraling, ruwe materialen en functioneel design. Vaak zijn ze vervaardigd uit materialen als zwart staal en onbewerkt of gerecycleerd hout.

Salontafel in industriële stijl

Ruwe texturen

Ook het design van industriële meubels is typerend. Minimalisme wordt gecombineerd met ruwe texturen, wat resulteert in meubelstukken die zowel visueel aantrekkelijk als praktisch zijn. Denk aan eettafels met metalen frames, open boekenkasten met grove planken, en stoelen met een eenvoudig, maar eigentijds ontwerp.

Eettafel in ruw hout

Het kleurenpalet van industriële meubels is vaak gedempt en neutraal. Grijstinten, zwart, wit en bruine nuances domineren, waardoor een stoere en ingetogen sfeer ontstaat. Soms worden accenten van roest of verweerd koper toegevoegd om de industriële uitstraling te versterken.

Eettafel in industriële stijl

Stoelen voor een industrieel interieur

Hieronder vind je enkele stoelen uit ons ruimte assortiment die ideaal passen bij een industriële stijl. Zie ook onze pagina's over design stoelen en lederen stoelen.

Industriële meubels kopen

Wil je graag een industriële stoel bestellen of een industriële tafel op maat laten maken? Neem dan contact op met ons meubelatelier en dan kijken we samen of je jouw droommeubel kunnen maken.

Doe een prijsaanvraag mail

Bekijk ook...

Neem zeker ook een kijkje naar onze pagina's over moderne meubels, kloostertafels en kasten op maat.