Beuken meubels

Atelier Tack is een ambachtelijk meubelatelier dat kasten, tafels en stoelen in massief beukenhout vervaardigt. Wij werken met massief hout volgens de afmetingen en afwerking die de klant wenst.

Op onze website vind je allerlei meubels die ook beschikbaar zijn in beukenhout. Op deze pagina tonen we je graag enkele van onze realisaties en voorbeeldmodellen. Zo krijg je een impressie van hoe jouw kast of tafel eruit zou kunnen zien.

Beuken meubels

Kasten in beukenhout

Beukenhout, afkomstig van de beukenboom (Fagus sylvatica), is een veelgebruikte en gewaardeerde houtsoort in de meubelindustrie.

De natuurlijke kleur van beuk geeft meubels een heldere uitstraling en maakt beukenhout geschikt voor verschillende interieurstijlen, variërend van modern tot traditioneel.

Moderne kast in beukenhout

Bekijk meer van onze kasten op de volgende pagina's

Een verfijnde uitstraling

Daarnaast staat beukenhout bekend om zijn fijne nerf en gelijkmatige textuur. Dit geeft meubels een gladde, elegante afwerking. Beukenhout kan goed worden gepolijst en afgewerkt, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor meubelstukken waar een verfijnde uitstraling gewenst is.

Wandkast in beukenhout

Beuken tafels

Een ander belangrijk voordeel van beukenhout is zijn hardheid en duurzaamheid. Beukenhout is harder dan veel andere houtsoorten, wat meubels robuust en bestand tegen slijtage maakt. Dit maakt beuken meubels geschikt voor dagelijks gebruik zoals in eetkamers of keukens.

Tafel in beukenhout
Bureau met beukenblad
Bekijk meer tafels op maat mail

Stoelen in beukenhout

Beuken meubels zijn veelzijdig en worden vaak gebruikt voor een verscheidenheid aan meubelstukken, waaronder eettafels, stoelen, kasten en bedframes. Hun lichte kleur en tijdloze uitstraling maken ze gemakkelijk te integreren in verschillende interieurontwerpen en kleurenschema's.

De volgende stoelmodellen zijn onder meer beschikbaar in beukenhout

Beuken meubels kopen

Wil je graag een van onze meubelstukken in beukenhout bestellen? Neem dan contact op via onderstaande link. Dan gaan we zo snel mogelijk voor u aan de slag.

Doe een prijsaanvraag mail