meubelatelier - meubelwinkel

Atelier Tack is in de eerste plaats een meubelatelier en geen gewone meubelwinkel.
Dat geeft voor- en nadelen :
in de (grote) meubelwinkels heb je een aantal duizend m² meubelen om uit te kiezen, (weliswaar in de verschillende meubelwinkels meestal dezelfde meubelen…), maar het aanbod aan meubelen in die meubelwinkels is schijnbaar heel uitgebreid.In werkelijkheid moet je in die meubelwinkels de meubelen nemen zoals ze daar staan : meestal geen sprake vaan maatwerk, andere kleur, andere houtsoort, andere stof, andere combinatiemogelijkheden…
In een (kleinschalig) meubelatelier zoals het onze kan je alles hebben naar je persoonlijke wens, ook op maat of naar eigen schets enzovoort.
Bovendien is het zo dat wij naast de meubels die we zelf maken ook nog een heel ruim assortiment meubels verdelen; meubels die gemaakt zijn volgens de normen die wij ook onszelf opleggen qua fabricatie en die eveneens geproduceerd zijn in kleinschalige meubelateliers of – meubelfabriekjes. Op die manier zijn wij dan toch ook een meubelwinkel te noemen, zij het een heel kleinschalige met een toonruimte van 250 m².
Zoekt u dus een meubelwinkel in het zuiden van Oost-Vlaanderen, doe dan eens de Vlaamse Ardennen aan en breng ons een bezoekje; wij bevinden ons in Ename, 4km vanaf Oudenaarde.
Dus : meubelatelier of meubelwinkel : we zijn het allebei.

Atelier Tack, Sint-Laurentiusstraat 87, 9700 Ename (Oudenaarde) – Oost-Vlaanderen.

voor onze collecties meubelen : klik hier

atelier tack - sint-laurentiusstraat 87 - 9700 ename (oudenaarde)
tel.: 055 31 05 35 - fax: 055 30 00 26 - e-mail: info@ateliertack.be - www.ateliertack.be
voor onze openingsuren + opendeurdagen zie actueel
voor tafels en stoelen zie ook www.tafels-stoelen.be voor meer specificaties
Designed and powered by Online  |